Tapahtumapaikkojen selailu ja valinta


Tämän palvelun kautta voi tehdä hakemuksen palvelussa esiteltyihin tapahtumapaikkoihin yleisötapahtuman järjestämiseksi. Lupaa tapahtumapaikan käyttämiseen tulee hakea hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Paikan käytöstä peritään vahvistetun taksan mukainen maksu. Mikäli tapahtuma järjestetään muussa kuin tässä palvelussa mukana olevalla tapahtumapaikalla, toimi sivulla Tietoa tapahtumien järjestäjille olevien ohjeiden mukaan.

Halutessasi voit rajata hakua antamalla toivotun ajankohdan ja arvioidun maksimiosallistujamäärä tapahtumallesi. Tällöin suodatetaan näkyviin ainoastaan ne kohteet, jotka ovat käytettävissä annetuilla ehdoilla. HUOM! Paikassa saattaa olla muita varauksia annetulla ajanjaksolla. Tämä ei aina estä myös toisen tapahtuman järjestämistä samaan aikaan.

Karttanäkymässä pääset tutustumaan kyseisen paikan tietoihin klikkaamalla paikkaa kartalla. Tarkempia tietoja tapahtumapaikasta saa klikkaamalla 'Tapahtumapaikkakuvaus ja kartta' -linkkiä, kun paikka on valittuna. Paikkoja voi selata kartta- tai luettelonäkymässä. Eri näkymien välillä vaihdetaan klikkaamalla 'Luettelo' tai 'Kartta' -painiketta. Käyttölupaa voi hakea napsauttamalla 'Hae tapahtumapaikan käyttölupaa' -painiketta. Tässä vaiheessa kirjaudutaan palveluun. Voit luoda tunnuksen kirjautumisen yhteydessä tai käyttää olemassa olevaa tunnusta (rakennusvalvonnan sähköinen asiointi tai venepaikkojen varauspalvelu).
{{location.Description}}
{{eventType | eventTypeToString:$parent.eventTypes}}{{$last ? '' : ', '}}
{{location.ParticipantCount}}
{{dynamicField.Value}}
{{location.ReservableStartDate | dateRange: location.ReservableEndDate:'klo':true}}
Tapahtumavaraus
{{reservation.Name || "Nimetön tapahtuma"}} {{reservation.Name || "Nimetön tapahtuma"}}
{{reservation.StartDate | dateRange: reservation.EndDate:'klo'}}
...
Hae tapahtumapaikan käyttölupaa
Annetuilla hakuehdoilla ei varattavissa olevia kohteita.